Trwa ładowanie...
Przejdź na

Mucha została... BLOGERKĄ KULINARNĄ! "Taniej mnie ubierać niż karmić"

125
Podziel się:

Anna znalazła nowy sposób na zaistnienie w show biznesie. Będzie "lizać talerze" w restauracjach.

Mucha została... BLOGERKĄ KULINARNĄ! "Taniej mnie ubierać niż karmić"

Anna Mucha od dawna próbuje znaleźć "usprawiedliwienie" dla swojej obecności w show biznesie. Jako dziecko wystąpiła co prawda w filmie Lista Schindlera i wydawało się, że zostanie aktorką, jednak czas pokazał, że lepiej odnajduje się w roli celebrytki. W utrzymaniu się na powierzchni bardzo pomógł jej swego czasu "kontrowersyjny" związek z Kubą Wojewódzkim, dzięki któremu mogła liczyć na zaproszenia do programów rozrywkowych, a nawet została jurorką You Can Dance. Udało jej się też wkręcić do Tańca z Gwiazdami, a po urodzeniu córki Stefanii próbowała spieniężyć swoje macierzyństwo, promując się na ściankach jako "sexy mama". W pewnym momencie nastąpił przesyt jej osobą i Mucha nieco rzadziej bywała na branżowych imprezach.

Od jakiegoś czasu 37-latka szukała nowego pomysłu na siebie i zarabianie pieniędzy. Wreszcie, wzorem wielu innych gwiazdek, postanowiła zostać instagramerką. Anna nie będzie jednak reklamować ćwiczeń ani "motywować" do zdrowego życia. Postanowiła za to zostać... blogerką kulinarną. Mucha jeździ po knajpach w całej Polsce i próbuje dań, które ocenia później na swoim profilu. Jej blog o nazwie Liżę talerze ma wprawdzie dopiero niewiele ponad trzy tysiące polubień, ale Anna z pewnością liczy na to, że będzie wielkim sukcesem.

Tu piszę o jedzeniu i knajpach, bo taniej mnie ubierać, niż karmić. P.S. rozbieranie jest jeszcze droższe - zareklamowała się w opisie na stronie.

Przykładowe dania, jakie Anna jadła już na blogu, to zupa Pho, beza z owocami, żabie udka, carpaccio z jelenia czy pierogi z kaczką. Mucha pochwaliła się też rachunkiem z jednej z restauracji, który miał chyba zrobić wrażenie na internautach. Za "piankę z koziego sera", halibuta, rurkę z kremem i kawałek bezy zapłaciła bowiem tylko sto złotych.

Rozkręcając nowy "biznes" Mucha z pewnością liczy na to, że za jakiś czas nie będzie musiała sama regulować rachunków, ale w zamian za wpis na blogu będzie mogła najadać się na koszt restauratorów. Dodatkowo, jeśli zdobędzie więcej followersów, będzie mogła reklamować garnki, łyżki i inne akcesoria kuchenne, a także lokować na zdjęciach produkty spożywcze. Ukoronowaniem kariery blogerki kulinarnej byłaby z pewnością propozycja zostania jurorką Masterchefa.

Myślicie, że Anna ma szansę stać się konkurencją dla Magdy Gessler?

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(125)
WYRÓŻNIONE
joa
7 lat temu
W sumie współczuję takim celebrytom, jak ona. Ich gwiazda rozbłysła na chwilę, dały się ponieść złudzeniu, że są kimś wyjątkowym, a po dotknięciu stopami ziemi, zaczyna się próba desperackiego szukania pomysłu na siebie i zaistnienie w mediach.
esesncja
7 lat temu
Kasa na kocykach widać słaba, to się wzięła za promowanie restauracji... padaka!
gość
7 lat temu
Do kolejnych darmoch chce teraz żreć za free w restauracjach? Kobieto weź się za uczciwą robotę!
Gość
7 lat temu
Po co paragon wkleja? Żenada
gość
7 lat temu
Ehhhh ona się do tego nie nadaje! Nawet ładnego zdjecia nie umie zrobić. Z czym do ludzi?
NAJNOWSZE KOMENTARZE (125)
sdfg
7 lat temu
Żenada,,,, nie udało si ejako aktorka to gotowanie hahaha szczyt upadku
Gość
7 lat temu
Żenada.... Mucho!!! Tak, normalni ludzie jadaja na codzień mule, halibuty i zabie udka.... Zejdź na Ziemię! Zajmij się domem i nie pchaj się na siłę na szkło.
Monika .Londy...
7 lat temu
Nie kupuje tego.Sorry.Nie wyglądasz mi Aniu na eksperta w tej branży. PROPONUJE Z CAŁYM SZACUNKIEM WZIĄŚĆ SIĘ DO ROBOTY.
Gość
7 lat temu
Kaprawy ślep
pppp
7 lat temu
Wiem że taka stylistyka kulinarna jest obecnie modna, ale tak wygląda talerz jak zgarnę to co moje dzieci nie zjadły i wywalam do kosza ;-)
gość
7 lat temu
No tak, jak nie masz pomysłu na siebie to zacznij gotować!!!
gość
7 lat temu
Ona jest kompletnie niewiarygodna. Kto jej uwierzy przecież to jest jej indywidualny gust kulinarny. Jakby to robił ktoś kto jest lub był szefem kuchni lub osobą tworzącą dania to co innego. A to jakaś zwykła aktoreczka. Bez sens.
gość
7 lat temu
rachunek jakiegoś drogiego sklepu nie dziwię się że trudno ją nakarmić jak przepłaca i to ostro :)
gość
7 lat temu
TONY MOLY BANANA HAND MILK… Balsam do rąk, który sprawi iż Twoje dłonie będą aksamitnie miękkie, a urocze opakowanie za każdym razem wywoła uśmiech na Twojej twarzy.
gość
7 lat temu
BEAUTY BLENDER ALL ABOUT FACE… Innowacyjne gąbki do makijażu stosowane przez szerokie grono topowych wizażystów w USA, Polsce, Francji oraz wielu innych krajach Europy i świata. Zestaw zawiera mydełko do czyszczenia gąbek.
Art
7 lat temu
To brak zajęcia czy za mało lansu ?
gość
7 lat temu
Nawet pałeczek nie umie trzymać chachacha
gość
7 lat temu
Pomysłowa -przyznała się, że nie umie gotować, to będzie za friko nazerac się na mieście 😂
gość
7 lat temu
Została blogerką, bo zwąchala kasę. Ma tupet! 😂 Nie przepadam za nią, ale uważam, że będzie lepsza niż te wszystkie szafkami i inne lajfstajlówy pożal wie Boże. Jest znana, ma osobowość, co by nie powiedzieć, jest dość ładna (tylko niech nie zakłada juz tych okularów jak denka od butelek ), ma więcej w głowie, niż te mercedesy i mafashiony. .. wiec, Anka, powodzenia!
...
Następna strona