Trwa ładowanie...
Przejdź na

Właściciel kolejnej restauracji po "Kuchennych Rewolucjach" ŻAŁUJE występu w programie

203
Podziel się:

"Zaproponowane przez panią Magdę Gessler dania nie przypadły do gustu naszym klientom".

Właściciel kolejnej restauracji po "Kuchennych Rewolucjach" ŻAŁUJE występu w programie

Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler to od lat sztandarowy program TVN-u, którego ogromnej popularności nie spodziewało się chyba nawet samo szefostwo stacji. Przyciągające miliony widzów przed telewizory show jest też dumą samej Gessler, która z rzucania talerzami i przeklinania na wizji uczyniła swój atut. Restauratorzy biorący udział w programie powinni wiedzieć jakie ryzyko podejmują zgłaszając się do Kuchennych Rewolucji - powszechnie wiadomo, że w połowie przypadków program zamiast pomagać restauracji szkodzi jej, wystawiając właścicieli i pracowników na pośmiewisko i publiczny lincz.

Okazuje się, że właśnie znalazł się kolejny właściciel restauracji niezadowolony z uczestnictwa w hicie TVN-u. Faustyn Surowiec to właściciel restauracji La Costa, która pojawiła się w 9. sezonie Kuchennych rewolucji. Mężczyzna w rozmowie z Dziennikiem Zachodnim przyznał, że zmiany, jakie wprowadziła Magda Gessler, nie są dla niego satysfakcjonujące. Postanowił zrezygnować z menu, jak i z nazwy, którą wymyśliła restauratorka.

Zaproponowane przez panią Magdę Gessler dania nie przypadły do gustu naszym klientom, jeśli już je zamawiali, to tylko żeby ich spróbować, dlatego z nich zrezygnowaliśmy - zdradził Surowiec.

Kuchenne Rewolucje ani nam nie zaszkodziły, ani nie pomogły. Jest podobnie, jak przed udziałem w programie. Działamy dalej, planujemy się rozwijać - dodał.

Myślicie, że udział w Kuchennych Rewolucjach to dobra reklama dla restauracji?

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(203)
WYRÓŻNIONE
Gość
7 lat temu
A co ma powiedziec skoro interes nie idzie bo sam zle gotuje?
Gość
7 lat temu
Przynajmniej pokazuje jaki syf nam wciskają w knajpach
Gość
7 lat temu
Jadłam u niej w Polce udko w cytrynowy z tymiankiem rewelka
gość
7 lat temu
Wytłumaczcie mi jedno: jak to jest, że w tych restauracjach w trakcie rewolucji rano malują ściany, a wieczorem urządzają kolację?
gość
7 lat temu
Oglądałam ten program.Pan Faustyn najbardziej na świecie chce pizze robić.
NAJNOWSZE KOMENTARZE (203)
gość
7 lat temu
z tego prosty wniosek że zawsze dobrze gotowali tylko telewizja zrobi im reklamę i odnowi lokal , bo nie wierzę że 1 dzień gotowania z Gessler wystarczy by wspaniale gotowali i nie zarastał lokal brudem i daje im swoją rekomendację
gość
7 lat temu
Ona mnie rozsmiesza jak udaje eksperta od kuchni miedzynarodowej, o guacamole nie ma pojecia, w ogole jak mowi medium rare, to nie wiem,czy smiac sie,czy plakac... WIelu rzeczy nie wie i wymysla na poczekaniu.
Gość
7 lat temu
Dodzie nic nie grozi bo P*****y ja wybronią osratecznie kto im w Opolu zaspiewa.
Gość
7 lat temu
Byłam w jednej restauracji po rewolucjach Magdy Gessler żeby posmakować spróbować.I powiem krótko byle jak .Więcej krzyku narobi niż to ma robić furorę .Kuchnia dobra chyba dla osób które nigdy nie gotowały .
gość
7 lat temu
Magda starzeje się i traci smak
gość
7 lat temu
To po co sie zgłaszałeś jak teraz tez nie idzie...
Gość
7 lat temu
Jadlem u Fukiers najlepsza rybe w zyciu. Rosół jest tak pyszny że brak słow. Serio jesli wszedzie jest tak dobrze to sooory
Angela
7 lat temu
Byłam w paru restauracjach po rewolucjach i jedzenie było zawsze rewelacyjne. Byłam też w jednej gdzie czekałam bardzo długo aż kelnerka wreszcie wyjdzie zza baru przyjąć zamówienie ale się niestety nie doczekałem ale to przecież nie gesslerowej wina
gość
7 lat temu
Ja z zasady omijam firmowane przez p. Gessler restauracje.
7 lat temu
przynajmniej wysprząta te zarośnięte brudem jadłodajnie i przypomni kucharzom że powinni gotować a nie bawić się w małego chemika
Gość
7 lat temu
"Mamo, nie chcę iść jeszcze do nieba..." – ostatnia szansa, by pokonać śmierć! przez @siepomaga
Gość
7 lat temu
Buja się na nazwisku męża a sama nie ma pojęcia o gotowaniu ciekawe ile osób pracuje przy tym programie i mówią jej co ma robić pewnie sama wodę przypala nie mogę na nią patrzec
Gość
7 lat temu
Buja się na nazwisku męża a sama nie ma pojęcia o gotowaniu ciekawe ile osób pracuje przy tym programie i mówią jej co ma robić pewnie sama wodę przypala nie mogę na nią patrzec
gość
7 lat temu
Jak ktoś nie potrafi gotować, ma w knajpie syf i daje ludziom tanie g****o do jedzenia, to niech lepiej zbankrutuje i zamknie ten syf.
...
Następna strona