Po fali krytyki pod adresem Kuchennych Rewolucji Magda Gessler walczy o swoją pozycję wśród medialnych restauratorów. Jej największym konkurentem został Wojciech "Modest Amaro" Basiura, którego restauracja Atelier Amaro została odznaczona gwiazdką Michelina. Magda szuka uznania wśród innych osób mających to odznaczenie. Podczas wizyty Gordona Ramsaya na planie Master Chef była nim zachwycona. On, mimo iż ma dwie gwiazdki na koncie, niestety nie podzielił jej ekscytacji. Zobacz: Ramsay o Gessler: "Nie chciałbym zostać z nią SAM W POKOJU!"
Celebrytka posiada całą sieć restauracji, którym nie udało się jednak zdobyć tego wyróżnienia. Dlatego zaproponowała... własne odznaczenie restauracji: Poziomkę.
Ta Poziomka jest takim znakiem jak znak Michelina, przy czym polskim, czyli skromniejszym, słodszym. I nie kosztujący żadnego powieszenia się bez poziomek - "wytłumaczyła" restauratorka serwisowi Newseria. To jest mój ukochany owoc. Gwiazdka Michelina jest to jednak pewnego rodzaju tortura. Zobowiązuje by być na miejscu, nie można prowadzić restauracji Michelina. Tam jest ogromna dyscyplina. Ja lubię inne restauracje, bardziej biesiadne.