Joanna Krupa po ponad siedmiu latach współpracy z TVN-en w końcu doczekała się własnego formatu. W wiosennej ramówce stacji poprowadzi program Misja Pies. W trosce o dobrą oglądalność nowego formatu, coraz częściej pojawia się na ściankach i chętniej udziela wywiadów. Opowiada w nich o relacjach kobiet z mężczyznami, zapewnia o miłości do zwierząt oraz tłumaczy się z realizacji noworocznych postanowień.
Jednym z nich była nauka gotowania. Zapał Dżoany nie jest jednak tak wielki, jakby się wydawało. Krupa na razie korzysta z usług firmy cateringowej, która dostarcza półprodukty oraz przepis, według którego należy przyrządzić potrawę:
Będę teraz raz w miesiącu gotować sama. Jak wejdę w rytm, to może częściej. Pierwszy raz spróbowałam, muszę powiedzieć, że było bardzo fajne, bardzo łatwe i pyszne, zobaczymy. Mama jak byłam mała, to wtedy wszystko gotowała, a teraz jej się już nie chce, nie musi, to już nie gotuje.
Źródło: Newseria