Trwa ładowanie...
Przejdź na

Gessler: "Restauracje, które nie wdrażają moich zmian, GINĄ!"

114
Podziel się:

Niezbyt fortunnie dodaje: "Zgłoszenie się do takiego programu to akt odwagi, prawie samobójczy"...

Gessler: "Restauracje, które nie wdrażają moich zmian, GINĄ!"

Magda Gessler lubi myśleć i mówić o sobie jako "zbawicielce" restauracji, które odwiedza w ramach swojego programu w TVN. Twierdzi, że jest nieomylna i dla wielu jej interwencja może uchodzić za ostatnią deskę ratunku, nawet przed samobójstwem.

90% restauracji, które brały udział ma sukces i pieniądze - chwali się. Te, które nie wdrażają moich zmian, giną. Zgłoszenie się do takiego programu to akt odwagi, prawie samobójczy.

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(114)
WYRÓŻNIONE
yxcb
10 lat temu
lubie ja, jak widze jaki syf maja niektorzy w kuchni to nie dziwie sie, ze ona tak klnie - przeciez tam przygotowuja jedzenie, ktore pozniej za ciezkie pieniadze ludziom sprzedaja
gość
10 lat temu
Tylko dlaczego nie umie pomóc sama sobie? Podobna ma komorników na karku
gość
10 lat temu
Czy tylko ja mam wrażenie , że większość popularnych komentarzy jest zbyt miła i pochlebiajaca p.Gessler i programowi? Czyżby jakiś ukladzik ? :)
zozol85
10 lat temu
W Nowym Sączu restauracja zastosowała się do Jej zmian, pomyślnie przeszła rewolucję, miała niezłą pizzę, którą zaproponowała Gessler, a i tak upadła :/
gość
10 lat temu
lEPIEJ NIECH TA PANI ZROBI I WYSZKOLI LEPIEJ SWOICH KELNEROW i nie pobiera sama z siebie tipow
NAJNOWSZE KOMENTARZE (114)
fitflop sale
8 lat temu
Gessler: "Restauracje, które nie wdrażają moich zmian, GINĄ!" - PUDELEK.TV fitflop sale http://www.villaspaphos.co.uk/images/uk.htm
ugg pas cher
10 lat temu
Ugg bailey bottes en peau de mouton de confort classique et ainsi de suite plusieurs or et de lumière, argent, gris, bleu, ugg pas cher http://www.monplaid.fr/override/ugg-shop.php
gość
10 lat temu
Miss piggi
gość
10 lat temu
smieszne
nemesis
10 lat temu
wszystko robione pod publikę 2 umowy ?? po co to komu tak ludzie dostają 2 umowy 1 na zgodę przeprowadzenia rewolucji itd 2 podkładanie się pod publikę
gość
10 lat temu
uwielbia ją
gość
10 lat temu
Ja się dziwie restauratorom że zapraszają ją do swojego lokalu. A wystarczy mieć trochę oleju w głowie aby poprawić swój lokal. Przykład. Właściciel restauracji widzi, że bines się nie kręci. To idzie podpatrzeć patenty do konkurencji. Bierze szefa kuchni i jadą na kolację do kilku, kilkunastu restauracji. I sprawdzają portawy, podpatrują wystruj lokalu. takie małe szpiegostwo. A oni myślą tylko, że jakaś kucharka im poprawi lokal. Inteligentnemu człowiekowi nawet by wystarczyło zobaczenie kilku odcnków tej "rewolucji" aby wprowadzić u siebie w lokalu zmiany.
Olgierd
10 lat temu
Gdybym ja to reżyserował zrobił bym tak: wybrać jakąś przeciętną restauracyjkę, zrobić tam kiczowaty wystrój i nakazać im serwowanie mrożonek ze sklepu z tanią żywnością. A potem wpuścił "rozgwiazdę jakąś" i przywrócił bym poprzedni stan rzeczy. Ibyło by wielkie szoł.
gość
10 lat temu
Dobrze, że powstały kuchenne rewolucje przynajmniej wychodzi "porządek" restauracji. Fajna babka.
gość
10 lat temu
ale nie ma syfu w kuchni...
gość
10 lat temu
Miss portierni :-)
gość
10 lat temu
Przypomina ta świnke z bajki
beatka
10 lat temu
Powiedziala; "braly udzialy". Jezyk polski nie jest jej mocna strona.
gość
10 lat temu
kiedy swiat uwolni się od tej baby?
...
Następna strona