W połowie sierpnia 2019 roku na jeziorze Kisajno doszło do wypadku, w którym zginął Piotr Woźniak-Starak. Śmierć producenta była prawdziwym szokiem dla jego bliskich, w tym żony Agnieszki Woźniak-Starak, która na jakiś czas wycofała się z życia publicznego.
W jedynym z wywiadów, których dziennikarka udzieliła po tych wydarzeniach, Agnieszka wyznała, że "nie wyobraża sobie wrócić do rozrywki". Agnieszka Woźniak-Starak ostatecznie zdecydowała się wrócić do wykonywania zawodu. Wybrała pracę w radiu, gdzie prowadzi teraz autorską audycję oraz przyjęła propozycja bycia jedną z prowadzących Dzień Dobry TVN.
Zobacz: Snująca się wśród pól Agnieszka Woźniak-Starak pisze o DAWNYCH MARZENIACH (FOTO)target="_blank">
Prezenterka w programie śniadaniowym musi mierzyć się z wieloma tematami, nie zawsze dla niej przyjemnymi. W poniedziałkowym odcinku w śniadaniowej kuchni pojawił się Grzegorz Zawieruchy, który rozprawiał na temat cebuli.
Tuż przed wejściem na antenę brat Rafała Zawieruchy uciął sobie krótką pogawędkę z Agnieszką, którą pochwalił się na wizji. Kucharz postanowił nawiązać do bliskich sercu dziennikarki Mazur oraz... łódek.
Przenosimy się do pasjonata kuchni i żeglarstwa... - zaczęła Aga.
Kuchnia na Mazurach najlepsza- wtrąciła się Ewa Drzyzga.
Obydwoje mamy chyba słabość do łódek, najbardziej kocham żeglować - skwitował Zawierucha.
Wyszło niezręcznie?