Trwa ładowanie...
Przejdź na

"Jeszcze jeden taki tatar, a cię stąd WYPIE*DOLĘ!"

178
Podziel się:

Ostatni odcinek "Hell's Kitchen" zamiast Modesta Amaro-Basiury poprowadził jeden z uczestników...

"Jeszcze jeden taki tatar, a cię stąd WYPIE*DOLĘ!"

Kulinarne show Polsatu nie przestaje zaskakiwać. W ostatni wtorek, po raz pierwszy w historii programu, nie poprowadził go szef Wojciech Modest Amaro Basiura, ale... uczestnik Łukasz Kawaller. Szybko wszedł w rolę i zaczął zachowywać się podobnie, jak oskarżany o "telewizyjny mobbing" szef.

Arek, przyspiesz trochę ruchy, jesteś w całkowitej dupie. Arek! Nie dyskutuj kur..., tylko dawaj moje dania! Jeszcze dostanę jeden taki tatar i cię stąd wypie..., rozumiesz? - wykrzykiwał Łukasz.

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
KOMENTARZE
(178)
WYRÓŻNIONE
gość
10 lat temu
G***i ten program. Promuje nienawiść i stres, jak ktoś się przy tym dobrze bawi to ja współczuje.
gość
10 lat temu
Przeciez tak wyglada praca w kuchni...o co chodzi bo nie czaje...czuje ze wiekszosc osob.piszacych te komentarze to ludzie ograniczeni...zycie tak wyglada ciezka.praca zlamasy
lalunia
10 lat temu
Może i Amaro jest bardzo wymagający i czasem za ostry w krytyce i słowach, ale ma do tego prawo. Osiągnął coś, o czym reszta naszych restauratorów może pomarzyć!!! A Polacy zamiast cieszyć się, ze jest ktoś z Polski tak znany i doceniany poza granicami, to oczywiście tylko krytykują. A co do uczestników - wiedzą, na co się godzili i jaka harówka ich czeka w pracy w takiej prestiżowej restauracji!
gość
10 lat temu
przecież ten odcinek już był...
gość
10 lat temu
Co Wy z tym Basiura? Takie dziwne, ze ktos se zmienil nazwisko? Rzeczywiscie, sensacja. Polowa Hollywood nosi pseudonimy, a jakos sie tym nie podniecacie. Dajcie juz spokoj, bo slabe to.
NAJNOWSZE KOMENTARZE (178)
gość
7 lat temu
... a w lapie jakis glutowaty koktail . Fota absolutnie nie pasujaca do tekstu! Plytka i glupiutka jestes dziunko!
gość
7 lat temu
Kobieto, nie cudakuj... nikt Ci tych fraz nie kupi!zamiast walic Te durne foty , ozdabiajac je jak jakas najarana nastolatka,zrob cos pozytecznego!
gość
10 lat temu
Paulina z tymi swoimi minkami zbitego pieska-masakra dobrze,że ją wywalili...Arek ma jaja-;D
gość
10 lat temu
nie lubie tego łukasza jest okropny i z ta broda obrzydliwy jesyt
intruz
10 lat temu
norma w pracy standard dzisiejszych czasow
gość
10 lat temu
Jesteście przyzwyczajeni do jedzenia gówna w sieci waszych fast food.W 3/4 knajp trują Was na co dzień .Żeby dobrze gotowac trzeba ciężko pracować i zapieprzać za trzech.
gość
10 lat temu
co za d***k!!!
gość
10 lat temu
Zmień prace kolego, życie tak nie wygląda, praca w kuchni tak nie wygląda. Praowałem już w 7 firmach przez 22 lata i nigdy nie spotkałem sie z takim traktowaniem pracowników. Także chyba żyjesz w innym świecie albo to ja mam niebywałe szczęście. Raczej to pierwsze.
gość
10 lat temu
przestałam chodzic do restauracji, ten pot kapiący i pryszcze skutecznie odrzuciły mnie od jedzenia.
gość
10 lat temu
chyba w iranie
gość
10 lat temu
śmiech na sali przecież oni nic nie potrafią i wielcy kucharze haha
gość
10 lat temu
Tak nie wygląda praca na kuchni ;) Wiem, bo pracuje na kuchni. Żaden szef kuchni nie odzywa się tak do drugiego kucharza. Wiadomo jest stres, jeśli są większe imprezy i tak dalej, ale nie leci w zdaniu co drugie słowo na k, ch, wypier ;)
gość
10 lat temu
co to za d***k dobry p***c
gość
10 lat temu
Ja tez tego g***a nie ogladam.Dla mnie to obóz pracy z kapo wybieranymi z najbardziej podłych wieźniów.Przypomina mi firme w Anglii sprzetu sportowego w ktorej zatrudniani sa tylko Polacy i takie k***y ludzkie sa tam nadzrorcami.To tam kobieta urodzila w toalecie dziecko bo nie chcieli jej zwolnić gdy zglosila niedyspozycję.jest to firma ktora stosuje zatrudnienie "0" wymiaru godzin pracy tygodniowego - ktore próbuje wprowadzić w Polsce największa m***a z federacji pracodawcow - co przeklada sie na pracę od świtu do czasu aż sie skończy albo pozwolą wyjść.Jest to przyzwyczajanie Polsków do pracy niewolniczej.
...
Następna strona