Klaudia El Dursi wygrała los na loterii, gdy pojawiła się na castingu do Top Model kilka sezonów temu. Piękna mieszkanka Bydgoszczy natychmiast wkradła się w łaski jurorskiego panelu, a producenci, dostrzegając ogromny celebrycki potencjał, bardziej niż chętnie przepuszczali ją do kolejnych odcinków. Ostatecznie obrotna 33-latka skończyła z własnym programem - Hotelem Paradise, który prowadzi na antenie TVN7.
Zobacz: Klaudia El Dursi pokazuje fotki z czasów dzieciństwa: "Głupie miny zostały mi do dziś" (ZDJĘCIA)
Klaudia obecnie przebywa w Panamie, gdzie odbywają się zdjęcia do najnowszego sezonu programu. Jako że nie ma potrzeby, aby była na planie cały czas, celebrytka ma sporo czasu na rozkoszowanie się życiem nad samym wybrzeżem Oceanu Spokojnego. Poza cudowną pogodą i zniewalającymi widokami oznacza to też niecodzienną dla polskiego żołądka dietę. Kulisy przyrządzania swoich posiłków Klaudia ujawniła niedawno na Instagramie.
Tym razem naszła ją ochota na tatara z tuńczyka. Gwiazdka TVN-u nagrała każdy etap oprawiania ryby włącznie z pozbawianiem jej głowy i patroszeniem. Jak możecie się domyślać, blat cały ubrudzony był krwią, choć na sprawnej kuchmistrzyni nie robiło to większego wrażenia.
Przypomnijmy: Klaudia El Dursi siedzi na koniu w bikini i kowbojkach. Fani pieją: "Można być pięknym, ale to już PRZESADA" (ZDJĘCIA)
Spodziewalibyście się, że Klaudia będzie serwować swoim instagramowym fanom takie widoki?