Joanna Krupa po burzliwym rozstaniu z Romkiem, cierpliwie wyczekiwała nowej miłości. Po kilku potyczkach, w marcu tego roku, ogłosiła zaręczyny z producentem Douglasem Nunesem. Narzeczony modelki marzył o polskim weselu bez przepychu, za to z tradycyjnym menu, w którym znajdą się pierogi, gołąbki, śledzie oraz polska kiełbasa. Ceremonia odbyła się 4 sierpnia w Krakowie, a wśród gości nie zabrakło celebrytów, którzy pieczołowicie zdawali relację z wydarzenia w social mediach.
Przypomnijmy: Ślub Joanny Krupy: pocałunki zakochanych, picie bimbru i zdjęcie sprzed ołtarza (ZDJĘCIA)
Choć od ceremonii mija tydzień, mąż Krupy nadal nie może oprzeć się polskim tradycjom. "Dżoana" w rozmowie z reporterką Wirtualnej Polski zdradziła, że jej świeżo upieczony mąż cały czas zajada się kiełbasą i pierogami.
***