Magda Gessler, obok Małgorzaty Rozenek i Agnieszki Szulim, jest jedną z ulubionych blondynek Edwarda Miszczaka. Restauratorka nieprzerwanie od sześciu już lat prowadzi Kuchenne Rewolucje, zaś od trzech jest jurorką Master Chefa. Teraz dyrektor programowy złożył jej propozycję zrobienia filmu dokumentalnego w Ameryce Południowej, która jest Gessler wyjątkowo bliska. Magda zajadała się tamtejszymi smakołykami, w tym spermą ryby:
Okazuje się, że preferencje smakowe Gessler na co dzień są nieco bardziej przyziemne. Do jej ulubionych składników należą m.in. sok z kiszonych ogórków i koper:
Kolumbia była największym zaskoczeniem w moim życiu, bogactwo jest nieprzytomne. Ulubione jedzenie to ceviche, sok z kiszonych ogórków, biały ser, pomidory malinowe, koper. Leche de tigre, ten sok, który wycieka z ryby, piję jak tequilę.
Źródło: Agencja TVN/x-news