pisze:Wstawilam komentarz przez pzdpyarek w innym artykule, bo mi sie jakis blad pojawil. Jeszcze raz zatem.Powiało nudą. Jak słusznie zauważyłeś wybrano historie życiowe uczestnikf3w a nie to co przygotowali. Pewnie w kolejnych odcinkach będzie to samo. W ten oto sposf3b przeciętny Kowlaski pracujący w biurze, posiadacz zony i 2 dzieciakow zostal pozbawiony szansy wziecia udzialu w programie.Prowadzacy mieli zamontowane w uszach chyba jakieś słochawki w ktf3rych rezyser podpowiadal, czy dana osobe warto wybrac.Powialo tez nuda na talerzach. Ogladalismy glownie poledwice wolocze, czy tez wieprzowe, kaczki i jagniecine w sosach owocowych. Nie przecze, ze byly to dania dobre, ale nie tego sie spodziewam po kims kto ma zostac Master Chefem. Zabraklo mi tu fantazji, obycia z kuchnia swiatowa, wszak nie sama kuchnia francuska swiat zyje. Moze ktos mi zarzuci, ze mieszkamy w Polsce, ale od kogos takiego jak Master Chef wymagam jednak obycia w swiatowych trendach, zgrabnego laczenia kuchni tradycyjnej z elementami orientalnymi, egzotycznymi, azjatyckimi.Przejdzmy do p. Gessler. Juz mam dosc goladania tej celebrytki we wszytskich mozliwych imprezach kulinarnych. Niestety, ale dla mnie ktos kto preferuje tradycyjna kuchnia polska i dania jak od mamy nie ma prawa bytu w takim programie. Rewolucje kuchenne pokazaly jej ignorancje odnosnie kuchni innych narodow. Nie dosc, ze sie na niej nie zna, to jeszcze nie wie jak wymawiac nazwy potraw.Juz wolalabym zamiast niej widziec w roli jurora Pascala, ktory jest dla mnie rownie niestrawny, ale nie mozna mu zarzucic, ze sie nie zna na kuchni swiatowej i ma wieksza niz p. Gessler fantazje kulinarna.Dobry komentarz! Oceń: 8 0