Trwa ładowanie...
Przejdź na
Goss
Goss
|
aktualizacja

U Magdy Gessler wystrzałowy finał sezonu. Puściły jej nerwy: "Zrobili czarne G*WNO. To jest tragedia"

67
Podziel się:

W "Kuchennych rewolucjach" znów gorąco. Tym razem Magda Gessler odwiedziła knajpę w Koninie, gdzie na kucharki awansowano dotychczasowe kelnerki. Emocji nie brakowało, a większość dań była zdaniem "kreatorki smaku i stylu" niejadalna.

U Magdy Gessler wystrzałowy finał sezonu. Puściły jej nerwy: "Zrobili czarne G*WNO. To jest tragedia"
W "Kuchennych rewolucjach" po staremu. Było gorąco ("Kuchenne rewolucje", TVN, Player.pl)

Kolejny sezon "Kuchennych rewolucji" za nami. Na finał sezonu wybrano przygodę słynnej "kreatorki smaku i stylu" z restauracją Czarny Domek w Koninie. Restauratorkę ugościł u siebie Maciej, właściciel lokalu, a z zawodu programista. Turbulencje w jego życiu prywatnym przełożyły się na problemy z knajpą, która zmieniła nazwę, a funkcję kucharek musiały przejąć pracujące tam kelnerki.

Znów gorąco w "Kuchennych rewolucjach". "Ciasto jest tak grube, jak dla świń"

Gdy Gessler pojawiła się w lokalu, to była raczej daleka od zachwytu. Serwowane dania nie wzbudziły w niej szczególnie ciepłych emocji, a niektóre z nich po prostu wypluła. Właściciel wprost przyznał, że pierogi, które jej zaserwowano, są przygotowywane z paczki, ale umówmy się - jeśli ktoś kiedykolwiek takie jadł, to dało się to zauważyć na pierwszy rzut oka.

O Boże, ja tego nie będę jadła, przepraszam. Te placki są sine! Skrzywdzili polskiego placka ziemniaczanego. Zrobili z niego czarne g*wno - rzuciła po degustacji placów ziemniaczanych, a pierogi skomentowała tak: Ten twaróg jest tak niedobry, najgorszego gatunku, jaki może być. Ciasto jest tak grube, jak dla świń. Nie obrażając świń. To jest tragedia.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Zobacz także: Magda Gessler o programie "Kuchenne rewolucje". Ile zarabiają restauracje? "Z tych 1500 zł robi się...."

Chwilę później talerz z pierogami sunął już przez stół i wylądował na krześle. Zupa również nie zachwyciła, a Magda kazała Maciejowi usiąść razem z nią i samemu raczyć się tym "rarytasem". Nieco lepiej poszło z testem czystości, ale sytuacja i bez tego była bardzo poważna. Transformacja Czarnego Domku w Bar DeŻur przebiegła dość burzliwie, a w pewnym momencie Gessler puściły nerwy.

Ty jesteś p***dolnięty! Szefowa kuchni nie umie zrobić zasmażki, człowieku, k**wa, co ty robisz?! - krzyczała rozsierdzona.

Jeśli jednak obawialiście się, że ekipa nie podoła i z rewolucji nici, to uspokajamy - co prawda podczas rewizyty było kilka szczegółów do poprawy, ale Magda dała radę. Pod koniec odcinka chwaliła przede wszystkim załogę knajpy, która ostatecznie całkiem nieźle wybrnęła z tej trudniej sytuacji.

Są błędy, ale to, że wyście to udźwignęły, nie ma kucharza... Po prostu marzyłam, żeby tak było i tak jest. Wielkie brawa - chwaliła na koniec. Co za przeżycie. Jestem wzruszona tym, co mnie dzisiaj tu spotkało.

Też nie możecie się doczekać kolejnych odcinków?

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Źródło:
pudelek.pl
KOMENTARZE
(67)
🔝⭐
TOP WYRÓŻNIONE (tylko zalogowani)
Józefa M.
miesiąc temu
Kultura na poziomie mniej niż zero - po prostu żenada !!!
Tak myślę...
miesiąc temu
Czy TV powinna propagować brak kultury, chamstwo, wulgarność, prostactwo ? Przecież "rewolucję" równie dobrze można przeprowadzić -krytykując, wytykając błędy, ale w bardziej cywilizowany sposób...Wypluwanie ,rzucanie talerzami i jedzeniem,wulgaryzmy..to jest jedyna metoda?
Julian O.
miesiąc temu
M.G. -apodyktyczna , narcyzowata ,sztuczna, bezkrytyczna- osoba o prostackich zachowaniach. Nie mam najmniejszego zaufania do jej ocen.
Kleczkowska
miesiąc temu
Ludzie gdy knajpy dają stare jedzenie, z torebki, z chemią i są nie mili: O fajnie, zjemy wszystko. Pełna kultura i wcale nie chamskie. Ludzie gdy Gessler wytyka karmienie ludzi starym jedzeniem i chemią: Szok! Zero kultury, jak ona może. Nikt tak źle nie traktuje nas gości niż Gessler
Gdzie jesteśm...
miesiąc temu
Kiedyś ludzie niższych sfer używali kultury żeby podkreślić, że nie są prostakami. Teraz prostacwto jest promowane we wszystkich mediach jako normalność
POZOSTAŁE WYRÓŻNIONE
Mimi
miesiąc temu
Nie lubię ordynarnych, krzyczących ludzi w życiu.
Ocena
miesiąc temu
Być może wymogi producenckie określają konwencję tego programu. Może są inne powody, dla których ta produkcja, musi tak wyglądać. Nie wiem. Wiem jedno, ogląda się to coraz gorzej. Robi się sztampowo, przewidywalnie, i po prostu nudno. Pani Magda zachowuje się jak słoń w składzie porcelany. Serwuje chamskie wejścia, chamskie odzywki pod adresem zestresowanych do granic możliwości uczestników programu. Może tak być "musi". Niby im pomaga. Jednak forma tej "pomocy" jest co najmniej dyskusyjna. Wobec powyższego program cieszy się najwyraźniej coraz mniejszym zainteresowaniem. O czym niewątpliwie świadczą wyniki oglądalności.
zsa
miesiąc temu
Dno dna
janusz 58
miesiąc temu
Dlaczego panie Kapusta lansujecie dwa " kulinarne ałtorytety " tj. gesler i makłowicza ? A i jeszcze jedno dlaczego nie można komentować artykułów ?
Peru
miesiąc temu
Jej wygląd staje się już karykaturą, ogromna nieproporcjonalna głowa przez tę perukę w stosunku do reszty sylwetki. Makijaż wręcz teatralny , przerysowany...buty koturny 40 cm. Czy ona nie ma stylisty, ubiera się sama?. Przecież nikt już nie wierzy ,że są to jej włosy. Nawet nie są to już doczepy. Zachowanie no cóż uznali ,że to sprzedaje więc krzyczy i tłucze talerze.
NAJNOWSZE KOMENTARZE (67)
Ola
miesiąc temu
Największą tragedią jest ta pani. Jej widok odbiera apetyt. W dodatku jest wularna . Ile jeszcze będziecie ją pokazywać.
Gość
miesiąc temu
I ktoś z takim brakiem kultury osobistej uważany jest za gwiazdę. Artykuł o panu choreografie słusznie nazywa rzeczy po imieniu i uważam, że poziom zachowania tej pani jest równie przemocowy.
j.23
miesiąc temu
Ja bym ją na kopach wyniósł z lokalu i na jakiś czas byłby spokój.
Anka
miesiąc temu
Ona i jej córka sa tak nieestetyczne jak jej widzę to mam wrażenie jakby zmieniały bieliznę sporadycznie.
Jafar
miesiąc temu
Sprawdźcie sobie ile restauracji po "rewolucjach" zostało zamkniętych. Ja bym takiej rewolucji u siebie nie chciała ;)
Patriota Praw...
miesiąc temu
Mam ubaw gdy widzę te wyczyny Gessler u właścicieli zaczyna się od niewinnej minki a kończy na rzucaniem talerzy i poniżaniem właścicieli relacja na zasadzie Sado Maso co gorsze publicznie na całość Polskę wyciąga się intymne brudy czy relacje rodzinne właścicieli tych biznesie kreując z zadowolenia psychiczne maltretowanie .Jeżeli tak mają wyglądać Rewolucyjne zmiany w wydaniu TVN to na miejscu właścicieli tych lokali gastronomicznych unikałbym jak najdalej i te Rewolucje Kuchenne i niekwestionowaną restauratorkę formująca się pod znakiem firmowym hak to ujęła jej córka .Szukałabym porady u bardziej z znakomitych artystów gastronomii którzy swoją kultura przewyższają snobistyczne sadystyczny wizerunek rozkeklamowanej Divy z Warszawki .
Patriota Praw...
miesiąc temu
Higiena to podstawa a tu niestety pani Gessler do kuchni chodzi bez czepka obwieszona precjozami na palcach i to wszystko miesza i się schyla nad daniami które przyrządza lub pokazuje Nawet w telewizji co na to sanepid
xxx
miesiąc temu
juz tego nie oglądfam bo irytuje mnie brak szacunku do wlaścicieli i arogancja Magdy Gessler
ela z NJ
miesiąc temu
juz mam jej dosc!!!!!!!!
Lol
miesiąc temu
Nie wyobrażam sobie iść do restauracji i dostać pierogi z torebki czy cokolwiek innego z marketu…Po to się idzie żeby zjeść coś przygotowanego własnoręcznie. Jakbym chciała to sama bym sobie kupiła i wrzuciła do wrzątku….
Peru
miesiąc temu
Jej wygląd staje się już karykaturą, ogromna nieproporcjonalna głowa przez tę perukę w stosunku do reszty sylwetki. Makijaż wręcz teatralny , przerysowany...buty koturny 40 cm. Czy ona nie ma stylisty, ubiera się sama?. Przecież nikt już nie wierzy ,że są to jej włosy. Nawet nie są to już doczepy. Zachowanie no cóż uznali ,że to sprzedaje więc krzyczy i tłucze talerze.
Gość
miesiąc temu
W komentarzach bez zmian. Gesslerowa zła, bo rzuca kur...ami, restaurarorzy dobrzy, mimo wszechobecnego syfu na zapleczu i g..nianego jedzenia, które podają gościom bez mrugnięcia okiem
Gosc
miesiąc temu
Ten program z ta pania to jest dno. Tysiac razy lepsze sa nowe odcinki Ramsay's Kitchen Nightmares
lolex
miesiąc temu
Następnym razem niech jej dadzą do zjedzenia czerninę. Niech się wypowie wówczas.
...
Następna strona